Europa

Steun! Op weg naar duurzaamheid en solidariteit in Europa

projectadvocateeuropelargeHet Europese basisinkomen Network UBI-Europa [1] opgericht in april 2014, is momenteel bezig met het aanvragen van financiële steun via de Europese ideeënprijsvraag Advocate-Europe[2]

Het is een reizende tentoonstelling die een meer duurzame economie bevordert, met inbegrip van de uitvoering van een basisinkomen in Europa.

Een succesvolle toepassing zou € 50,000 op kunnen brengen. De 12 winnende projecten zullen met dit bedrag worden ondersteund  dit  door de particuliere Stichting Mercator[3].

De titel van de tentoonstelling is:

Op weg naar duurzaamheid en solidariteit in Europa – een dialoog over sociale en economische alternatieven

Een team bestaande uit leden uit Oostenrijk, Bulgarije, Estland en Duitsland zal de tentoonstelling met de steun van de hele UBI-Europe-netwerk (met inbegrip van vertegenwoordigers uit 25 EU-landen) ontwikkelen en produceren. Het proces zal 18 maanden in beslag nemen en het team overweegt de mogelijkheid van het gebruik van de tentoonstelling als ondersteuning voor een nieuw Europees Burgerinitiatief voor Onvoorwaardelijk Basisinkomen (ECI-UBI / EBi-OBi)

Het zou fijn zijn als je dit project wilt steunen door te stemmen voor de deadline van 19 april .

Ga dan naar de website met ons ADVOCATE EUROPE VOORSTEL  en schrijf je in door te klikken op de oranje knop aan de rechterkant onder het logo. Daarna moet je via de per e-mail gestuurde link activeren.

De jury van de Advocate-Europa zal rekening houden met het aantal stemmen verkregen door elk project, maar zal zijn eigen beslissing te nemen, hoewel het project dat de meeste stemmen sowieso al € 5000 zal winnen.

Momenteel hebben we een goede kans toe te treden tot de top twaalf in de ranglijst, dus gelieve te delen op grote schaal met uw netwerken!

De directe link naar ons Europese tentoonstellingsvoorstel: https://advocate-europe.eu/en/idea-space?set_language=en#!/r/mercator/Towards_SustainabilityandSolidarityinEuropeadialogueaboutsocialandeconomicalternatives8631/VERSION_0000002/

%d bloggers liken dit: